RAMEN EN DEUREN IN DE PROVINCIE ANTWERPEN

Strakke of klassieke ramen en deuren in Antwerpen

Nieuwe ramen en deuren in Antwerpen (hout, aluminium of pvc)

Vraag uw offerte voor nieuwe ramen en deuren in Antwerpen

Nieuwe Ramen en deuren in de provincie Antwerpen

In hout, pvc en aluminium

Binnen uw budget

We leggen samen het budget vast en daarbinnen levert Maatwerk Bosmans u niet alleen kwaliteitswerk, maar ook de hoogste resultaten op het vlak van geluidsisolatie, veiligheid en energie-efficiëntie.

Onze ramen en deuren zorgen voor privacy en veiligheid en beschermen tegen onder meer vocht, wind en geluid. Maatwerk Bosmans  plaatst ramen en deuren van hoge kwaliteit in PVC, hout of aluminium. In de hele provincie Antwerpen.

Ramen en deuren in hout

Wij plaatsen in Antwerpen en de hele provincie ramen en deuren die gekenmerkt worden door zeer hoge thermische en akoestische isolatieparameters. Onze houten ramen en deuren kunnen ook in verschillende kleuren worden uitgevoerd. Ze worden tevens uitgerust met aluminium lamellen die beschermen tegen UV-stralen en regenwater.

Ramen en deuren in PVC

Voor vele van onze klanten in Antwerpen en ruime omgeving moeten ramen en deuren scoren door hun uitstraling en onderhoudsgemak. Het is duidelijk dat PVC dan een goede keuze is. Vocht wordt heel efficiënt afgevoerd en vuil kan u verwijderen met zeep en doek.

Ramen en deuren in aluminium

Aluminium ramen en deuren winnen nog steeds aan populariteit, ook in Antwerpen en omgeving. Dit materiaal is zowel licht, duurzaam alsook sterk. Het is zeer goed bestand tegen de weersomstandigheden en het vuil kan gemakkelijk verwijderd worden. De verfcoating die wij gebruiken beschermt tegen roest en garandeert een lange levensduur van uw ramen en deuren.

Aluminium is zoals iedereen weet een goede geleider van temperatuur en geluid. Daarom rusten we onze ramen en deuren uit met speciale pakkingen en inzetstukken. Het systeem dat we bij Maatwerk Bosmans  hanteren bestaat uit een aantal componenten, waaronder bijvoorbeeld een thermische scheider van glasvezelversterkt polyamide. Zo verkrijgt u ook na jarenlang gebruik zeer goede parameters.

Dus voor ramen en deuren in de provincie Antwerpen …

… Is Maatwerk Bosmans uw ideale partner (zowel voor ramen en deuren in hout, PVC of aluminium).

Nieuwe ramen en deuren in de provincie Antwerpen

In hout, aluminium of PVC

Nieuwe ramen en deuren plaatsen in een woning in de provincie Antwerpen? Maatwerk Bosmans heeft een lange ervaring en voert de werken tot in de puntjes uit!