RAMEN EN DEUREN

Strak of klassiek, helemaal in uw stijl

Ramen en deuren in hout, aluminium of pvc

Vraag uw offerte

Ramen en deuren in hout, pvc en aluminium

Voor ieders budget

Ramen en deuren zijn niet alleen een technisch element, maar ook de etalage van uw woning. Ze moeten mooi zijn en tegelijkertijd voldoen aan onze verwachtingen op het gebied van geluidsisolatie, energie-efficiëntie en veiligheid.

Een goede voordeur en de perfecte ramen zorgen voor privacy en veiligheid en beschermen tegen externe omstandigheden zoals vocht, wind en geluid. Maatwerk Bosmans plaatst ramen en deuren van hoge kwaliteit in PVC, hout of aluminium. Elk van deze materialen heeft zijn eigen eigenschappen. Wij helpen u graag in de regio’s Hasselt, Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

De klassieker – hout

Voor veel mensen roepen houten ramen en deuren enige nostalgie op. Ze worden gekenmerkt door uitstekende thermische en akoestische isolatieparameters. Houten ramen en deuren kunnen ook in verschillende kleuren worden uitgevoerd. Daarnaast kunnen ze worden uitgerust met aluminium lamellen die beschermen tegen UV-stralen en regenwater.

Eenvoudig onderhoud – PVC

Voor vele van onze klanten moeten ramen en deuren opvallen door hun uitstraling en hun onderhoudsgemak. PVC is dan een goede keuze. Vocht wordt gemakkelijk afgevoerd en vuil kan worden verwijderd met een simpele doek en zeep.

Onverwoestbaar – aluminium

Aluminium ramen en deuren winnen nog steeds aan populariteit. Dit lichte materiaal is zowel het meest duurzame als het sterkste uit het aanbod. Het is uitzonderlijk goed bestand tegen atmosferische omstandigheden en vuil kan gemakkelijk worden verwijderd. De technologie die wordt toegepast bij het aanbrengen van verfcoating beschermt tegen corrosie en zorgt voor een lange levensduur.

Omdat aluminium echter een goede geleider is van geluid en temperatuur, rusten we dergelijke ramen en deuren uit met speciale inzetstukken en pakkingen. Het systeem dat we bij Maatwerk Bosmans hanteren bestaat uit een thermische scheider van glasvezelversterkt polyamide, die ook na jarenlang gebruik uitstekende parameters garandeert.

En nog veel meer …

Maatwerk Bosmans biedt u ook veiligheidsglas, inbraakwerende ramen en deuren, alsook zonwerend en licht doorlatend glas in de ramen.

Daarnaast werken wij samen met een erkend plaatser van brandwerend schrijnwerk en dus ook brandwerende deuren. Dankzij het verstrekte ISIB label is de kwaliteit van uw brandwerend schrijnwerk gegarandeerd en kan u op beide oren slapen!

Wij verzorgen uw ramen en deuren vooral in de regio’s Hasselt, Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

Totaalrenovatie
Badkamerrenovatie
Verwarming & Airco
Elektriciteit
Keukens
Kasten en Dressings
Pleisterwerken en Gyproc
Schilderwerken
Parket en Tegelwerken
Trappen en Leuningen
Ramen en Deuren
Glaswerken
Overkappingen
Poorten

Maatwerk Bosmans

Renovaties van A tot Z

Een goed gesprek, een duidelijke offerte en een stevige planning. Zo garanderen we de kwaliteitsvolle realisatie van de afgesproken werken. Van A tot Z. Van Afspraken maken tot Zorgeloos renoveren. Dàt is Maatwerk Bosmans!

KRIJG UW GRATIS OFFERTE