UW RENOVATIEPROJECT

Van de opfrissing van een kamer tot een heuse totaalrenovatie

Renoveren en verbouwen zonder zorgen

Vraag uw offerte

Grote en kleine renovatieprojecten

Maatwerk Bosmans beperkt zich niet enkel tot Totaalrenovaties, maar helpt u ook graag bij kleinere, gedeeltelijke vernieuwbouw en renovaties. Denk maar aan een badkamerrenovatie, zolderrenovatie met de nodige gyproc-werken, vernieuwing van de elektrische installatie, of schilderwerken – behangwerken.

Ook aan de buitenzijde van uw woning staan we voor u klaar met vloeren en opritten, beglazing, overkappingen en poorten.

Stap 1
Verkennend gesprek

Samen verfijnen we uw wensen en bekijken we grondig de bouwkundige aspecten. We geven u ook graag heel wat tips mee, bijvoorbeeld rond eventuele subsidies!

Stap 2
Eerste opmeting

We voeren een eerder ruwe eerste opmeting uit. Tegelijk bespreken we de materiaalkeuzes. Echter zonder deze definitief vast te klikken. Zo kunnen uw ideeën verder groeien.

Stap 3
Richtprijs

Op basis van de voorgaande stappen kunnen we u een eerste, richtinggevende offerte geven. We bespreken deze in detail met u en bekijken waar verfijningen wenselijk zijn.

Stap 4
Vervolgafspraak

Zijn we het eens over de vorige stappen en de opgegeven richtprijs? Dan gaan we samen de materiaalkeuze tot in detail verfijnen en voeren we een nauwkeurige opmeting uit.

Stap 5
Finale offerte

Op basis van de finale materiaalkeuze en de verfijnde opmeting kunnen we u een definitieve offerte voor de uit te voeren werken aanbieden. Ook deze bespreken we met u.

Stap 6
Voorschotfactuur

Zijn we het over alle details eens? Dan wordt het project opgestart. Het moment om de voorschotfactuur aan te bieden en stilaan de realisatie te plannen.

Stap 7
Gedetailleerde planning

De nodige materialen worden besteld, alle noodzakelijke specialisaties worden netjes op een rijtje gezet en de planning van de werken wordt in detail uitgetekend.

Stap 8
Gedetailleerde opvolging

Indien verschillende specialisaties ingezet worden, dan zorgt Maatwerk Bosmans voor een gedetailleerde opvolging van de werken. Wij ‘ontzorgen’ u helemaal!

Stap 9
Eindcontrole

Na beëindiging van de werken voeren we – samen met u – een gedetailleerde eindcontrole uit en corrigeren we indien ergens toch nog een onvolkomenheid zou blijken.

Uw renovatieproject van A tot Z

Impressies van de voorbereiding tot de afwerking

Maatwerk Bosmans

Renovaties van A tot Z

Een goed gesprek, een duidelijke offerte en een stevige planning. Zo garanderen we de kwaliteitsvolle realisatie van de afgesproken werken. Van A tot Z. Van Afspraken maken tot Zorgeloos renoveren. Dàt is Maatwerk Bosmans!

KRIJG UW GRATIS OFFERTE