OVERKAPPINGEN

Van een functionele carport tot een heerlijk overdekt terras

In diverse materialen en uitvoeringen

Vraag uw offerte

Terrasoverkappingen

U zal het hele jaar door buiten genieten met al het comfort van binnen. Een duurzame aluminium of houten terrasoverkapping garandeert u de meest heerlijke momenten. Eventueel aangevuld met hoogwaardige glazen schuifwanden creëert u eenvoudig en prijsvriendelijk een mooie woonuitbreiding.

Dankzij uw overkapping van terras of stukje tuin hoeft u nooit meer het eerste zonnestraaltje te missen. Denk bijvoorbeeld ook aan een overkapping voor een heerlijke barbecue hoekje in uw tuin.

Maatwerk Bosmans biedt u uiteraard … maatwerk. Zo vertrekken we van de gekozen overkapping en creëren we de hele uitbouw volgens uw noden, wensen en budget. Denk bijvoorbeeld aan een glazen dak of een dak van polycarbonaat, glazen schuifwanden en/of glazen zijwanden, zonwering en eventueel terrasverwarming en terrasverlichting. Ook oplossingen met lamellen of vouwdaken behoren tot de mogelijkheden!

Carport

Een overkapping kan overigens verschillende doelen dienen. Zo kan een carport een schitterende oplossing bieden om meerdere wagens en fietsen droog te stallen.

Een carport beschermt uw auto tegen allerhande weersinvloeden. wij bieden maatwerk overkappingen voor één auto, maar ook oplossingen voor meerdere wagens. Deze overkappingen kunnen ook als – eventueel gedeeltelijke – afsluitbare bergingen worden gemaakt.

Totaalrenovatie
Badkamerrenovatie
Verwarming & Airco
Elektriciteit
Keukens
Kasten en Dressings
Pleisterwerken en Gyproc
Schilderwerken
Parket en Tegelwerken
Trappen en Leuningen
Ramen en Deuren
Glaswerken
Overkappingen
Poorten

Maatwerk Bosmans

Renovaties van A tot Z

Een goed gesprek, een duidelijke offerte en een stevige planning. Zo garanderen we de kwaliteitsvolle realisatie van de afgesproken werken. Van A tot Z. Van Afspraken maken tot Zorgeloos renoveren. Dàt is Maatwerk Bosmans!

KRIJG UW GRATIS OFFERTE