TRAPPEN EN LEUNINGEN

In hout, metaal of glas

Van modern en hedendaags tot klassiek en rustiek

Vraag uw offerte

Houten trappen

Het aanbod van Maatwerk Bosmans en zijn partner voor houten trappen is enorm. Zo heeft u een keuze aan houten trappen van klassieke, rustieke trappen over cottage stijl tot moderne trappen, over z-vormige trappen en wenteltrappen tot design trappen. Wil u eerder uw betonnen trap bekleden met hout? Geen probleem!

Na het plaatsen van uw houten trap is het tijd voor de afwerking. Met een houten trapleuning en een balustrade bijvoorbeeld. Of door de trap te laten schilderen, vernissen of in te oliën. De houten trapleuningen worden afgemeten tot op de millimeter. Naast de enorme mogelijkheden qua vormgeving kiest u voor het materiaal uit hout, inox of een combinatie van beide.

Metalen trappen

Binnentrappen

Een metalen binnentrap vormt een sterk design-element in uw woning. Voor de treden kiest u voor hetzelfde slijtvaste aluminium, of voor houten treden. Uw metalen trap kan overigens naadloos aansluiten bij de kleur van uw ramen en deuren. U kiest dan voor een stalen trap, bedekt met een poederlak in de juiste RAL-kleur.

Buitentrappen

Alle buitentrappen van Maatwerk Bosmans worden uitgevoerd met veilige treden (afgeronde neuzen en anti-slip). Kleine gaatjes zorgen voor een perfecte afwatering.

Inox Keldertrappen

Een versleten keldertrap is immers vaak de oorzaak van zeer zware ongevallen! Vervang hem dus tijdig. En dat doet u best met een inox keldertrap van Maatwerk Bosmans. Inclusief veilige, geperforeerde treden en uitgevoerd in onverslijtbaar inox.

Handgrepen en trapleuningen

Onze handgrepen worden uitgevoerd in inox. Uiteraard heeft u de keuze uit diverse platte of ronde uitvoeringen. Maak snel een afspraak en we bekijken samen de mogelijkheden.

Aluminium balustrades en borstweringen

Een balustrade of borstwering zorgt voor een veilige en esthetisch mooie afwerking van uw balkon of overloop. Aluminium balustrades en trapleuningen bieden trouwens heel wat voordelen:

  • ze zijn licht, duurzaam en zeer sterk
  • ze roesten, vervormen of scheuren niet
  • er treedt geen verkleuring of vervorming op
  • ze zijn milieu- en onderhoudsvriendelijk
  • ze kunnen perfect gelakt of geanodiseerd worden
  • en … ze bieden een perfecte prijs-kwaliteit verhouding
Totaalrenovatie
Badkamerrenovatie
Verwarming & Airco
Elektriciteit
Keukens
Kasten en Dressings
Pleisterwerken en Gyproc
Schilderwerken
Parket en Tegelwerken
Trappen en Leuningen
Ramen en Deuren
Glaswerken
Overkappingen
Poorten

Maatwerk Bosmans

Renovaties van A tot Z

Een goed gesprek, een duidelijke offerte en een stevige planning. Zo garanderen we de kwaliteitsvolle realisatie van de afgesproken werken. Van A tot Z. Van Afspraken maken tot Zorgeloos renoveren. Dàt is Maatwerk Bosmans!

KRIJG UW GRATIS OFFERTE