KEUKENS OP MAAT

Een keuken waarin het heerlijk leven is

Perfect op maat, zeer ruime keuze aan materialen

Vraag uw offerte

Uw nieuwe keuken van Maatwerk Bosmans

Uw keuken wordt meer en meer dé leefruimte van uw woning. Wij zorgen er dan ook voor dat uw keuken helemaal uitstraalt hoe u in het leven staat. En bovendien rusten wij uw keuken uit met de beste materialen. Helemaal volgens uw wensen en budget.

Het ontwerp bepalen we samen. Hyper-strak? Of eerder landelijk? Bij het ontwerp zoeken we de beste ergonomische oplossing binnen de beschikbare ruimte. Vlotte bewegingsvrijheid gekoppeld aan onmiddellijke bereikbaarheid van alle elementen. Daar gaan we voor. Ook in kleinere ruimtes.

Werkvlakken, kasten, lades en elektrische toestellen zijn van de hoogste kwaliteit en worden perfect ingebed in uw nieuwe keuken. Optimaal gebruik van de ruimte gekoppeld aan duurzaamheid en kwaliteit.

Een belangrijke keuze voor uw keuken vormen de werkbladen. We bieden u oplossingen in bijvoorbeeld graniet, composiet, kunststof, keramiek, roestvrij staal, tot zelfs glas en hout.

Voor het plaatmateriaal gebruiken we graag kwaliteitsmaterialen, zoals deze van de gekende producent Egger. De scharnieren van bijvoorbeeld Blum garanderen dan weer eindeloos gebruiksgemak. En uiteraard kiezen we samen de mooiste handgrepen voor uw nieuwe keuken. Tenzij u kiest voor greeploze deuren en laden uiteraard.

De softclose laden en de toestellen van kwaliteitsmerken zoals bijvoorbeeld Siemens, Liebherr, AEG of Bauknecht ronden het geheel af.

Een keuken waarin u een leven lang straalt, kookt, eet, geniet. Daar gaan we voor.

Totaalrenovatie
Badkamerrenovatie
Verwarming & Airco
Elektriciteit
Keukens
Kasten en Dressings
Pleisterwerken en Gyproc
Schilderwerken
Parket en Tegelwerken
Trappen en Leuningen
Ramen en Deuren
Glaswerken
Overkappingen
Poorten

Maatwerk Bosmans

Renovaties van A tot Z

Een goed gesprek, een duidelijke offerte en een stevige planning. Zo garanderen we de kwaliteitsvolle realisatie van de afgesproken werken. Van A tot Z. Van Afspraken maken tot Zorgeloos renoveren. Dàt is Maatwerk Bosmans!

KRIJG UW GRATIS OFFERTE