Verwarming & Airco

Winter en zomer de juiste temperatuur

Niet alleen comfort, maar ook besparingen!

Vraag uw offerte

Centrale Verwarming

Maatwerk Bosmans is uw specialist voor centrale verwarming op gas. Zowel in nieuwbouw als in renovatie.

Voor uw gasketel werken wij enkel met topmerken, bijvoorbeeld Vaillant en ATAG. Ook voor de radiatoren bieden wij de beste materialen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de topmerken Radson of JAGA.

Onze ervaring strekt van de kleinste appartementen tot ruime villabouw.

Is er in de context van uw installatie nood aan een warmtepomp of een zonneboiler, dan bespreken we graag de opties met u!

Uiteraard staan wij ook voor u klaar voor onderhoud en herstellingen aan uw centrale verwarmingsinstallatie.

Airco

Temperaturen kunnen soms hoog oplopen. Dan komt een goede airconditioning uiteraard van pas! Maar ook tijdens de koude wintermaanden zorgt uw airco-installatie voor een aangename warme temperatuur. Samen bespreken wij uw behoefte en selecteren we de airco-installatie die perfect bij uw woning of appartement past.

De mogelijkheden zijn zeer ruim. Van een kleine ruimte, over een grotere leefkamer of slaapkamer tot een handelsruimte. Voor elke behoefte biedt Maatwerk Bosmans passende oplossingen. Dat kan gaan van een plafondcassette om de gefilterde lucht op de juiste temperatuur in vier richtingen over de ruimte te verspreiden tot mono-splittoestellen om automatisch te verkoelen of te verwarmen. Nagenoeg geluidloos!

U kan ook kiezen voor een multi-splitsysteem met 1 buiten-unit en meerdere binnen-units die op verschillende plaatsen in de woning of het gebouw geplaatst kunnen worden.

Heeft u een winkel? Dan is een verwarmend luchtgordijn aan de inkom zeker een heel interessante optie.

Totaalrenovatie
Badkamerrenovatie
Verwarming & Airco
Elektriciteit
Keukens
Kasten en Dressings
Pleisterwerken en Gyproc
Schilderwerken
Parket en Tegelwerken
Trappen en Leuningen
Ramen en Deuren
Glaswerken
Overkappingen
Poorten

Maatwerk Bosmans

Renovaties van A tot Z

Een goed gesprek, een duidelijke offerte en een stevige planning. Zo garanderen we de kwaliteitsvolle realisatie van de afgesproken werken. Van A tot Z. Van Afspraken maken tot Zorgeloos renoveren. Dàt is Maatwerk Bosmans!

KRIJG UW GRATIS OFFERTE