POORTEN

Van de klassieke garagepoort tot een stijlvolle domeinafsluiting

Wij plaatsen de juiste oplossing voor uw behoefte

Vraag uw offerte

Garagepoorten

Wij plaatsen zowel sectionale poorten alsook kantelpoorten. Het aanbod is bijzonder ruim.

Sectionale garagepoorten

Met een Maatwerk Bosmans sectionaalpoort kies je voor betrouwbaarheid, veiligheid en een optimaal bedieningscomfort. Onze poorten worden ontwikkeld volgens de nieuwste veiligheidsnormen en gecertificeerd volgens de Europese richtlijnen.

De sectionale garagepoorten bieden een maximale doorrij-hoogte. Ze zijn volledig maatwerk, geluidsarm en perfect isolerend. De keuze aan uitvoeringen en kleuren is heel ruim. Zo bieden we tradionele maatwerk sectionaalpoorten met 3 of meer horizontale panelen of ook sectionaalpoorten in pastoriestijl. Dat zijn maatwerk sectionaalpoorten met het uitzicht van een dubbel opendraaiende poort met een vast bovenpaneel in dezelfde stijl.

En dat alles in een zeer sterke verhouding prijs-kwaliteit.

Wij plaatsen onze maatwerk sectionaalpoorten zowel in nieuwbouw als renovatie.

Kantelpoorten

De maatwerk Bosmans kantelpoorten bieden een grote verscheidenheid in motieven en kleuren. Onze kantelpoorten beschikken over een zeer hoge veiligheidsuitrusting. Denk bijvoorbeeld aan beschermkappen over de hefarmen of een flexibele kunststoflijst tussen de omlijsting en het deurblad. In combinatie met een geringe afstand tussen de veerwindingen wordt het risico op knelling vermeden.

Contacteer ons gerust voor een offerte.

Domeinpoorten

Ons aanbod maatwerk domeinpoorten (en afsluitingen) is schier oneindig. Van klassieke poorten in hout of smeedijzer tot de meest moderne automatische schuifpoort.

Voor onze moderne poorten kunt u in alle vrijheid uitkiezen wat het beste bij u past. Onze warmbad verzinkte poorten worden uiteraard gecoat in een RAL-kleur die perfect past bij uw woning. Ook de vulling kiest u volgens uw wensen en behoefte. Met plaatvullingen voor meer privacy, met lamellen om het lijnenspel met uw woning te benadrukken, met een rustieke tint, …

Durf ook te combineren! Poorten met een metalen kader en een houten bekleding of opvulling vormen een combinatie van het beste uit twee werelden:

  • het metaal zorgt voor extra stevigheid en veiligheid
  • en de bekleding of opvulling met hout zorgt voor een natuurlijke toets

Wenst u uw poort een eerder rustieke toets te geven? Dan kunnen we probleemloos werken met sierlijke speerpunten en elegante ringen. De speerpunten zorgen overigens ook voor een verhoogde veiligheid.

En wat meer is … al het voorgaande kan perfect gecombineerd worden in de diverse draaipoorten, schuifpoorten en hekwerken!

Totaalrenovatie
Badkamerrenovatie
Verwarming & Airco
Elektriciteit
Keukens
Kasten en Dressings
Pleisterwerken en Gyproc
Schilderwerken
Parket en Tegelwerken
Trappen en Leuningen
Ramen en Deuren
Glaswerken
Overkappingen
Poorten

Maatwerk Bosmans

Renovaties van A tot Z

Een goed gesprek, een duidelijke offerte en een stevige planning. Zo garanderen we de kwaliteitsvolle realisatie van de afgesproken werken. Van A tot Z. Van Afspraken maken tot Zorgeloos renoveren. Dàt is Maatwerk Bosmans!

KRIJG UW GRATIS OFFERTE