SCHILDERWERKEN

Topkwaliteit, zowel binnen als buiten

Uw garantie? Topmateriaal op een degelijk voorbereide ondergrond

Vraag uw offerte

Uw partner voor schilderwerken

Maatwerk Bosmans zorgt er voor dat uw ‘huis’ omgetoverd wordt tot een echte ’thuis’. Met de juiste kleuren, materialen en technieken maken wij van elke ruimte een pareltje. Helemaal in uw stijl!

Buitenschilderwerk

Wij bereiden de muren perfect voor, zodanig dat u voor hele lange tijd geniet van een prachtig resultaat. Uiteraard gebruiken wij enkel topverven om uw gevel of andere buitenmuren te schilderen.

Wij verzorgen uiteraard ook al het buiten-houtwerk, balustrades en dergelijke meer.

Binnenschilderwerk

Een fris likje verf kan wonderen doen. Vanzelfsprekend bereiden we de muren grondig voor. Alle beschadigingen worden feilloos bijgewerkt, resten van behang worden vakkundig verwijderd. Indien u dit wenst, of indien de ondergrond dit vereist plaatsen we eerst vliesbehang om een top-resultaat te garanderen. Wil u een speciale sfeer creëren? Dan bespreken we graag ons arsenaal aan speciale technieken.

Maatwerk Bosmans helpt u van uw woning een pareltje te maken. Van de kleinste ruimte tot en met de leefkamer en de hal. Van de kelder tot de zolder. En telkens met oog voor het kleinste detail.

Behangwerken

Kiest u eerder voor behang? Of wil u een accentmuur in de geschilderde ruimte? Wij garanderen u een kwaliteitsvolle afwerking!

Wij begeleiden u graag naar de best passende keuze. Dat kan traditioneel behangpapier zijn, of bijvoorbeeld een zwaarder textiel- of tassobehang. Wij adviseren, u kiest!

Totaalrenovatie
Badkamerrenovatie
Verwarming & Airco
Elektriciteit
Keukens
Kasten en Dressings
Pleisterwerken en Gyproc
Schilderwerken
Parket en Tegelwerken
Trappen en Leuningen
Ramen en Deuren
Glaswerken
Overkappingen
Poorten

Maatwerk Bosmans

Renovaties van A tot Z

Een goed gesprek, een duidelijke offerte en een stevige planning. Zo garanderen we de kwaliteitsvolle realisatie van de afgesproken werken. Van A tot Z. Van Afspraken maken tot Zorgeloos renoveren. Dàt is Maatwerk Bosmans!

KRIJG UW GRATIS OFFERTE