TOTAALRENOVATIE

Uw volledige renovatie in één geïntegreerd project

Verbouwen en renoveren zonder zorgen

Vraag uw offerte

Uw totaalrenovatie of verbouwing

Mensen kiezen steeds vaker voor een totale verbouwing of totaalrenovatie van hun woning. Dat is ook logisch. Bouwgrond is schaars en een aangekocht pand kan een fantastische woonst worden mits een grondige renovatie.

Wat is nu de sterkte, de meerwaarde van Maatwerk Bosmans in het verhaal van de verbouwing van uw woning? Wij leveren geen bandwerk. We luisteren grondig naar u en we bespreken uitgebreid de plannen en wensen. We sturen samen met u bij waar technisch wenselijk.

Maatwerk Bosmans is er voor u. We nemen de tijd voor elke opdrachtgever en zijn heel makkelijk bereikbaar!

Een succesvolle totaalrenovatie

Het succes van de verbouwing van uw woning of appartement staat of valt met een uitgekiende voorbereiding en opvolging. Zo worden alle uit te voeren renovatiewerken vlot en kwaliteitsvol uitgevoerd.

Kwaliteit is voor Maatwerk Bosmans een vanzelfsprekendheid. We maken heldere en betrouwbare afspraken, we gebruiken uitstekende materialen en werken samen met de beste specialisten in de diverse vakgebieden. En uiteraard respecteren we alle geldende wettelijke eisen inzake veiligheid, bouwnormen, …

Bij een totaalrenovatie van uw woning komt heel wat kijken: omgevingsvergunning, materiaalkeuzes, de renovatiewerken zelf, … Een goede coördinatie en opvolging is dus essentieel om zo’n groot verbouwproces tot een goed einde te brengen. En daar staan we met Maatwerk Bosmans garant voor.

Uitvoering van de verbouwing

Bij een echte totaalrenovatie gaat zowat uw hele pand op de schop. Alle verouderde of kapotte elementen worden op professionele wijze gedemonteerd en afgevoerd. Uit onze inspectie blijkt welke leidingen, bekabeling, … nog intact is of beter vervangen of gemoderniseerd zou worden.

Daarna bouwen wij uw pand weer helemaal op. Helemaal in lijn met uw wensen. Overigens, de totaalrenovatie kan in één keer uitgevoerd worden, of gefaseerd. Terwijl u nog de elementen voor de keuken of de badkamer van uw dromen uitzoekt gaan wij alvast aan de slag.

Met respect voor budgetten en planning creëren we die fantastische leef-omgeving waarvan u jarenlang en elk moment zal genieten.

Maatwerk Bosmans uit Hasselt – Uw partner voor renovaties en verbouwingen.

Totaalrenovatie
Badkamerrenovatie
Verwarming & Airco
Elektriciteit
Keukens
Kasten en Dressings
Pleisterwerken en Gyproc
Schilderwerken
Parket en Tegelwerken
Trappen en Leuningen
Ramen en Deuren
Glaswerken
Overkappingen
Poorten

Maatwerk Bosmans

Renovaties van A tot Z

Een goed gesprek, een duidelijke offerte en een stevige planning. Zo garanderen we de kwaliteitsvolle realisatie van de afgesproken werken. Van A tot Z. Van Afspraken maken tot Zorgeloos renoveren. Dàt is Maatwerk Bosmans!

KRIJG UW GRATIS OFFERTE