Parket en tegelwerken

Wij begeleiden u graag naar de beste keuze

Van een rustiek parket tot een terras in natuursteen

Vraag uw offerte

U bent op zoek naar een passende vloerbedekking voor uw woning? Faience voor de badkamer? Een terras? Of een oprit? Wij staan u graag bij om de juiste materialen te kiezen (binnen uw budget!) en zorgen voor een feilloze plaatsing. Inclusief chapewerken en eventuele vloerisolatie.

Parket en laminaat

Parket is een natuurproduct dat uw woning een gezellige, warme en tijdloze uitstraling geeft. U kiest uit verschillende types (rustiek tot heel verfijnd) en uit een breed aanbod massieve of samengestelde parketvloeren. De planken worden behandeld met olie of was. Zo is de bescherming van uw parket verzekerd.

Houdt u van het warme karakter en de gezellige uitstraling van parket, maar bouwt of renoveert u met een duidelijk afgelijnd budget? Dan is laminaat een perfect alternatief. Laminaat is een vloerplaat uit kunststof die uit verschillende lagen is opgebouwd. Het is een stijlvolle en budgetvriendelijke vloeroplossing die u de warmte van een houten vloer biedt. Klassiek, hedendaags, tijdloos of strak. De toplaag van laminaat biedt bescherming tegen krassen en daarom kiezen mensen met jonge kinderen er vaak voor om laminaat te laten plaatsen.

Keramische tegels

De kwaliteit van keramische tegels is dankzij innovatieve productieprocessen enorm toegenomen. Het is een duurzaam product dat bestand is tegen krassen. Keramische tegels zijn bovendien weinig poreus. U verwijdert dus gemakkelijk stof of vuil. Met een natte dweil en aangepast schoonmaakprodukt houdt u uw tegels moeiteloos proper.

Voor een wandbekleding in bijvoorbeeld de badkamer kan u ook voor een prachtige oplossing met keramische tegels kiezen. Keramische wandtegels bestaan in allerlei formaten en kleuren. Van een klassieke witte tegel tot hippe patroontegels. Dankzij moderne technieken worden nu ook keramische tegels in natuursteen- en houtlook geproduceerd. Perfect als je een echte eyecatcher wil creëren!

Natuursteen

Met een vloer uit natuursteen kiest u voor het beste wat de natuur te bieden heeft. Want dit materiaal biedt u een bijzondere combinatie van stijl, esthetiek en duurzaamheid. Natuursteen is onverwoestbaar, straalt degelijkheid uit en geeft een mooie toets aan elk interieur. Kortom: een vloer uit natuursteen plaatsen geeft uw interieur een sterke, tijdloze en stijlvolle look.

De toepassingsmogelijkheden zijn erg groot: vloer- en douchetegels, traptreden, wandbekleding, keukenwerkbladen, …

Terrassen en klinkerwerken

Wat is er leuker dan op een warme zomerdag te genieten op uw eigen terras. Of u nu kiest voor keramische terrastegels of natuursteen, Maatwerk Bosmans zorgt voor een perfect geplaatst terras dat u jarenlang plezier zal bezorgen.

Binnen ons aanbod natuursteen terrastegels heeft u nog diverse mogelijkheden naar smaak en budget. U kiest bijvoorbeeld uit Chinese blauwe hardsteen, Vietnamese blauwe hardsteen, graniet, Indische zandsteen of kalksteen.

Opteert u eerder voor keramische terrastegels? Dan heeft u naast de diverse uitvoeringen ook keuze uit diktes van 2 of 3 cm.

En uiteraard bieden we ook oplossingen in betonklinkers.

Wil u uw oprit (opnieuw) aanleggen? De mogelijkheden zijn schier oneindig. Contacteer ons en we bespreken de beste en mooiste mogelijkheden binnen het beschikbare budget.

Totaalrenovatie
Badkamerrenovatie
Verwarming & Airco
Elektriciteit
Keukens
Kasten en Dressings
Pleisterwerken en Gyproc
Schilderwerken
Parket en Tegelwerken
Trappen en Leuningen
Ramen en Deuren
Glaswerken
Overkappingen
Poorten

Maatwerk Bosmans

Renovaties van A tot Z

Een goed gesprek, een duidelijke offerte en een stevige planning. Zo garanderen we de kwaliteitsvolle realisatie van de afgesproken werken. Van A tot Z. Van Afspraken maken tot Zorgeloos renoveren. Dàt is Maatwerk Bosmans!

KRIJG UW GRATIS OFFERTE