BADKAMERRENOVATIE & SANITAIR

Van volledige badkamerrenovatie tot het plaatsen van een waterontharder

Uw sanitair of uw badkamer renoveren?

Vraag uw offerte

Badkamerrenovatie

Maatwerk Bosmans is gespecialiseerd in badkamerrenovaties in en rond Hasselt, maar ook verder in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Wij zorgen voor de afbraak en afvoer van het puin, wij passen uw leidingen aan, plaatsen nieuwe sanitaire installaties, en voeren de nodige tegelwerken en schilderwerken uit.

Wij ontwerpen ook de meubels voor uw badkamerrenovatie op maat (zie ook de rubriek ‘Maatkasten‘)

We begeleiden u graag naar de ideale prijs-kwaliteit verhouding voor de materialen en uitvoering. Uiteraard werken we daarbij volledig binnen het vooropgestelde budget.

Kwaliteit staat centraal bij Maatwerken Bosmans Badkamerrenovaties. Zowel voor wat betreft de gebruikte materialen als met betrekking tot de uitvoering en afwerking.

Contacteer ons voor een goed gesprek en een vrijblijvende offerte voor uw badkamerrenovatie.

Andere sanitaire werken

Uiteraard beperken wij ons bij Maatwerken Bosmans niet tot volledige badkamerrenovaties, maar helpen wij u ook graag bij kleinere werken met betrekking tot sanitair.

Wil u een toilet vervangen? Een extra doucheruimte creëren? Of moet er een dringende herstelling gebeuren? We staan voor u klaar.

Totaalrenovatie
Badkamerrenovatie
Verwarming & Airco
Elektriciteit
Keukens
Kasten en Dressings
Pleisterwerken en Gyproc
Schilderwerken
Parket en Tegelwerken
Trappen en Leuningen
Ramen en Deuren
Glaswerken
Overkappingen
Poorten

Maatwerk Bosmans

Renovaties van A tot Z

Een goed gesprek, een duidelijke offerte en een stevige planning. Zo garanderen we de kwaliteitsvolle realisatie van de afgesproken werken. Van A tot Z. Van Afspraken maken tot Zorgeloos renoveren. Dàt is Maatwerk Bosmans!

KRIJG UW GRATIS OFFERTE