PLEISTERWERKEN EN GYPROC

Denk bijvoorbeeld aan de herinrichting van uw zolder

Strak pleisterwerk volgens de regels van de kunst

Vraag uw offerte

Pleisterwerken

De gespecialiseerde vaklui van Maatwerk Bosmans verzorgen uw pleisterwerk tot in het kleinste detail. Hier wordt immers de basis gelegd voor een geslaagd interieur, dat beseffen wij maar al te goed!

Uiteraard plannen wij uw pleisterwerken perfect in het algemene schema van uw nieuwbouw, vernieuwbouw of renovatie. Zo bent u verzekerd van een tijdige en kwaliteitsvolle afwerking. Volledig schilderklaar!

Neem gerust contact, we bespreken graag samen uw project.

Gyproc

De toepassingsmogelijkheden van gyproc zijn heel divers. Van een eenvoudige scheidingswand of een voorzetwand, over verlaagde gyproc-plafonds, tot heel complexe structuren die uw interieur een extra toets geven.

Uw wanden, plafonds en afkastingen zijn gegarandeerd strak en met oog voor detail schilderklaar uitgevoerd.

Wist u overigens dat gyproc naast zeer gebruiksvriendelijk ook een zeer ecologisch product is? Daarnaast laat gyproc ook toe om gemakkelijk een thermische of een akoestische isolatie aan te brengen!

Totaalrenovatie
Badkamerrenovatie
Verwarming & Airco
Elektriciteit
Keukens
Kasten en Dressings
Pleisterwerken en Gyproc
Schilderwerken
Parket en Tegelwerken
Trappen en Leuningen
Ramen en Deuren
Glaswerken
Overkappingen
Poorten

Maatwerk Bosmans

Renovaties van A tot Z

Een goed gesprek, een duidelijke offerte en een stevige planning. Zo garanderen we de kwaliteitsvolle realisatie van de afgesproken werken. Van A tot Z. Van Afspraken maken tot Zorgeloos renoveren. Dàt is Maatwerk Bosmans!

KRIJG UW GRATIS OFFERTE