RAMEN EN DEUREN IN GENK

Strakke of klassieke ramen en deuren in Genk

Nieuwe ramen en deuren in Genk (hout, aluminium of pvc)

Vraag uw offerte voor nieuwe ramen en deuren in Genk

Nieuwe Ramen en deuren in en rond Genk

In pvc, hout of aluminium

Voor ieders budget

En binnen dat vastgelegde budget biedt Maatwerk Bosmans u in Genk niet alleen kwaliteitswerk, maar ook enorme prestaties in geluidsisolatie, energie-efficiëntie en veiligheid.

Onze ramen en deuren zorgen voor veiligheid en geborgenheid. En ze beschermen tegen externe omstandigheden zoals vocht, wind en geluid. Maatwerk Bosmans plaatst in Genk ramen en deuren van hoge kwaliteit in PVC, hout of aluminium.

Ramen en deuren in PVC

Voor vele van onze klanten in de regio Genk moeten ramen en deuren opvallen door hun uitstraling en onderhoudsgemak. PVC is dan een uitstekende optie. Vocht wordt heel effectief afgevoerd en het eventuele vuil kan met zeep en een doek verwijderd worden.

Ramen en deuren in hout

Wij plaatsen in Genk en omgeving ramen en deuren met fantastische thermische en akoestische isolatieparameters. Onze houten ramen en deuren worden ook in verschillende kleuren. Inclusief aluminium lamellen tegen regenwater en UV-stralen.

Ramen en deuren in aluminium

Aluminium ramen en deuren winnen nog steeds aan populariteit, ook in Genk en omgeving. Aluminium ramen en deuren zijn zowel licht, duurzaam en sterk. Ze zijn uitstekend bestand tegen weersomstandigheden en het vuil kan gemakkelijk verwijderd worden. De verfcoating beschermt tegen corrosie en zorgt voor een lange levensduur.

Aluminium is een goede geleider van geluid en temperatuur. Daarom rusten we deze ramen en deuren uit met speciale inzetstukken en pakkingen. Het systeem dat we bij Maatwerk Bosmans  uit de buurt van Genk hanteren bestaat onder meer uit een thermische scheider van glasvezelversterkt polyamide.

Dus voor ramen en deuren in Genk …

… Is Maatwerk Bosmans uw ideale partner (zowel voor ramen en deuren in hout, PVC of aluminium).

Nieuwe ramen en deuren in Genk

In hout, aluminium of PVC

Nieuwe ramen en deuren in een woning in of nabij Genk? Maatwerk Bosmans heeft een jarenlange ervaring en voert de werken perfect uit, tot in de kleinste details!

Gratis offerte voor nieuwe ramen en deuren in Genk