RAMEN EN DEUREN IN HASSELT

Strakke of klassieke ramen en deuren in Hasselt

Nieuwe ramen en deuren in Hasselt (hout, aluminium of pvc)

Vraag uw offerte voor nieuwe ramen en deuren in Hasselt

Nieuwe Ramen en deuren in Hasselt en omgeving

In hout, pvc en aluminium

Voor elk budget

En binnen dat scherpe budget biedt Maatwerk Bosmans uit Hasselt u niet alleen kwaliteitswerk, maar ook hoge prestaties op het vlak van geluidsisolatie, energie-efficiëntie en veiligheid.

Onze ramen en deuren zorgen voor privacy en veiligheid en beschermen tegen externe omstandigheden zoals vocht, wind en geluid. Maatwerk Bosmans uit Hasselt plaatst ramen en deuren van hoge kwaliteit in PVC, hout of aluminium.

Ramen en deuren in hout

Wij plaatsen in Hasselt en omgeving ramen en deuren die gekenmerkt worden door uitstekende thermische en akoestische isolatieparameters. Onze houten ramen en deuren kunnen ook in verschillende kleuren worden uitgevoerd. Ook met aluminium lamellen die beschermen tegen UV-stralen en regenwater.

Ramen en deuren in PVC

Voor vele van onze klanten in Hasselt en ruime omgeving moeten ramen en deuren opvallen door hun uitstraling en onderhoudsgemak. PVC is dan een goede keuze. Vocht wordt heel gemakkelijk afgevoerd en het aanwezige vuil kan worden verwijderd met een simpele doek en zeep.

Ramen en deuren in aluminium

Aluminium ramen en deuren winnen nog steeds aan populariteit, ook in Hasselt en omgeving. Dit lichte materiaal is zowel zeer duurzaam alsook sterk. Het is zeer goed bestand tegen de atmosferische omstandigheden en het vuil kan gemakkelijk worden verwijderd. De technologie bij het aanbrengen van verfcoating beschermt tegen corrosie en zorgt voor een lange levensduur.

Omdat aluminium een goede geleider is van temperatuur en geluid, rusten we deze ramen en deuren uit met speciale inzetstukken en pakkingen. Het systeem dat we bij Maatwerk Bosmans  uit Hasselt hanteren bestaat onder meer uit een thermische scheider van glasvezelversterkt polyamide, die ook na jarenlang gebruik zeer goede parameters garandeert.

Dus voor ramen en deuren in Hasselt …

… Is Maatwerk Bosmans uw ideale partner (zowel voor ramen en deuren in hout, PVC of aluminium).

Nieuwe ramen en deuren in Hasselt

In hout, aluminium of PVC

Nieuwe ramen en deuren plaatsen in een woning in of nabij Hasselt? Maatwerk Bosmans heeft een lange ervaring en voert de werken tot in de puntjes uit!

Gratis offerte voor nieuwe ramen en deuren in Hasselt