RENOVATIE VAN EEN WONING IN GENK

Uw totaalrenovatie van een woning in Genk in één geïntegreerd project

Woningrenovatie in Genk zonder zorgen

Vraag uw offerte voor de renovatie van uw woning in Genk

Totaalrenovatie of verbouwing van een woning in Genk

Klanten in Genk en omgeving kiezen steeds vaker voor een volledige verbouwing of totaalrenovatie van een woning. Dat is ook logisch. Bouwgrond is enorm duur en een gekocht pand kan een fantastische woning worden mits een grondige renovatie.

Wat is nu de meerwaarde van renovatiespecialist Maatwerk Bosmans in het verhaal van de verbouwing – renovatie van een woning in Hasselt? We luisteren heel goed naar u en we bespreken uitgebreid uw wensen. We sturen samen met u bij waar nodig.

Maatwerk Bosmans uit Hasselt is er voor u. Ook in de regio Genk.

Een succesvolle totaalrenovatie van een woning in Genk

Het succes van de verbouwing – renovatie van uw woning of appartement volgt uit een goede voorbereiding en opvolging. Zo worden alle uit te voeren renovatiewerken tiptop uitgevoerd.

Kwaliteit is voor Maatwerk Bosmans een evidentie. We maken duidelijke afspraken, gebruiken uitstekende materialen en werken met ervaren specialisten. Voor de renovatie van een woning in de buurt van Genk werken we graag samen met lokale leveranciers uit de regio rond Genk. En uiteraard respecteren we alle eisen inzake veiligheid, bouwnormen, …

Bij een totaalrenovatie van uw woning in Genk komt heel wat kijken: omgevingsvergunning, keuze van materialen, de renovatie zelf, … Een goede coördinatie en opvolging is dus essentieel om zo’n verbouwing succesvol te laten verlopen. En daar staan wij garant voor.

Uitvoering van de verbouwing – renovatie van uw woning in Genk

Bij een echte totaalrenovatie van een woning gaat zowat het hele gebouw op de schop. Alle verouderde onderdelen worden op professionele wijze afgebroken en afgevoerd. Uit onze inspectie blijkt welke leidingen, bekabeling, … nog intact is of beter vervangen of gerenoveerd zou worden.

Daarna bouwen wij uw woning in Genk weer helemaal op. Helemaal volgens uw noden. Overigens, de totaalrenovatie kan in één keer uitgevoerd worden, of gefaseerd. Zoals u het wenst.

Met respect voor het afgesproken budget en de opgemaakte planning creëren we die heerlijke gerenoveerde woning waarvan u jarenlang zal genieten.

Maatwerk Bosmans uit Hasselt – Uw partner voor de renovaties en verbouwing van uw woning in Genk en omgeving.

Renovatie van een woning in Genk

Woningrenovaties in Genk van A tot Z

Een goed gesprek, een heldere offerte en een duidelijke planning. Zo garanderen we de kwaliteitsvolle renovatie of totaalrenovatie van uw woning in Genk. Van A tot Z. Van Afspraken maken tot Zorgeloos  de woning renoveren. Dàt is Maatwerk Bosmans!

KRIJG UW GRATIS OFFERTE VOOR DE RENOVATIE VAN UW WONING IN GENK