BADKAMERRENOVATIE IN ANTWERPEN

Uw volledige badkamerrenovatie – overal in de provincie Antwerpen

Uw badkamer renoveren in Antwerpen?

Krijg een gratis offerte voor uw badkamerrenovatie in Antwerpen

Badkamerrenovatie in de provincie Antwerpen

Wil u ergens in de provincie Antwerpen – een badkamerrenovatie doen? Maatwerk Bosmans uit het nabij gelegen Hasselt is uw ideale partner. Uiteraard doen wij ook badkamerrenovaties buiten de provincie Antwerpen, maar het is wel een regio waarin we al jaren actief zijn.

Alles wordt netjes afgebroken en het puin wordt afgevoerd. Wij passen uw leidingen aan en installeren de door u voor de badkamerrenovatie gekozen sanitaire installaties. Uiteraard doen wij ook de tegelwerken en schilderwerken.

Wij ontwerpen ook meubelen op maat voor uw badkamerrenovatie?

U vindt bij Maatwerk Bosmans de ideale prijs-kwaliteit verhouding voor uw renovatie van uw badkamer in Antwerpen. En steeds binnen het afgesproken budget!

Uiteraard doen wij niet alleen volledige badkamerrenovaties in de provincie Antwerpen. U kan ook bij Maatwerk Bosmans terecht voor kleinere werken en herstellingen. Overigens ook buiten de provincie Antwerpen.

Een gratis offerte voor uw badkamerrenovatie in Antwerpen? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek!

Volg Maatwerk Bosmans – Badkamerrenovaties in Antwerpen ook op Facebook!

Badkamerrenovatie

In Antwerpen

Uw perfect uitgevoerde badkamerrenovatie – waar dan ook in de provincie Antwerpen. Van A tot Z. Van Afspraken maken tot Zorgeloos renoveren. Maatwerk Bosmans heeft al vele jaren ervaring met badkamerrenovaties in Antwerpen!

KRIJG UW GRATIS OFFERTE VOOR EEN BADKAMERRENOVATIE IN ANTWERPEN